Post by exincevili on Mar 4, 2022 20:37:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
See oli fantastiline, mulle meeldib selles kõik. Ainus probleem, mis mul on, on see, et järgmise juhtumi allalaadimine võtab veidi aega
Andsin sellele 5-tärnise hinnangu. Otsustasin mitte, sest olen SUNNITUD FB-sõpru kutsuma või raha maksma, et kolmandasse etappi pääseda. See on pallid. Ma tahan lihtsalt mängu, mida saaksin lõõgastuda ja nautida. See tegi seda, kuid ainult ajutiselt.
Liiga palju reklaame ja mäng petab teid teenitud preemiatest välja.
Olen alati tahtnud saada detektiiviks. See aitab mul seda rohkem tahta.
Mäng on ilma laadimisvigadeta ja mul ei olnud kunagi probleeme oma edusammude kustutamisega. Viimase kolme nädala jooksul on see mäng kaotanud minu elukutse, minu tähed/energiad. Hakkasin mängima uut mängitud episoodi ja sain 3 tärni ning täna õhtul tuli mäng alla laadida ja ma olen kaotanud oma edu selles mängus. ratas isegi ei põlenud, et saaksin keerutada ja ma kaotasin oma edu. Olen tagasi 10 energiaga ja olin 40 peal ja olen tagasi 1. Ma soovin, et nad selle mängu parandaksid, mulle meeldib seda mängida.
Kena mäng.. aga reklaamivaba versioon on liiga kallis
Bubbles Empire Champions Hjernetrim erv
Criminal Case Pakikipagsapalaran gurv
See on armas, kuid pärast 1. taset on selle reklaame ohtralt, kui soovite mängimist jätkata. Uurimise lõpuleviimiseks energia saamiseks peate reklaame vaatama. Seejärel peate uurimise vahel reklaame vaatama. 8 dollarit reklaamivaba eest, kuid see ei osta teile energiat. Kurb, sest see oleks võinud olla lõbus, kuid põhimõtteliselt tasub edasi mängida.
Tore
Russia Announces First Charges In Prison Death Of Lawyer
See on suurepärane mäng! Väga interaktiivne. Väga põhjalik. See annab teile isegi valikuid selle kohta, kui kiiresti soovite iga juhtumi lahendada. HOIATUS! Kui teil pole ühendamiseks Facebooki kontot, peate selle hankima või teie kogemus on väga piiratud.
Criminal Case Dobrodružné vln
Criminal Case Seiklusmängud pqwi
See on suurepärane rakendus. Töötab 100% õigesti ja see on suurepärane ajutreeningu rakendus.
Aastaid tagasi mängisin seda mängu Facebookis ja jõudsin juhtumi nr 15 juurde ning jätsin siis mängima. Nüüd näen, et sellel mängul on ka Androidi versioon ja see on installitud, kuid leidsin ühe lihtsa probleemi. Ühendan Facebookiga ja õnneks said kõik varasemad andmed sünkroonitud. Kuid probleem on selles, et ma ei saa kätte vanu ja ka uusi Google Play saavutusi, kuna need on minu jaoks selles mängus kinni ja külmunud. Palun aidake...
Taimar Teetlok ❄️ (@tteetlok) / Twitter
Väga hea mäng👍👍👍
Mulle meeldib seda mängu mängida ja mulle meeldib kogu juhtum, kuid ma vihkan, et olen loo jätkamiseks alla laadinud teised rakendused. Ma arvan, et võiksite lasta teil selle ühes rakenduses läbi teha. Näiteks kui originaali lõpetate, minge otse Vaikse ookeani lahte ja nii edasi... Seetõttu lõpetan mängimise, sest alustate uuesti müntide, kogemuste ja lemmikloomadega ... Sellepärast annan sellele kaks tärni, vastasel juhul oleks see täis viis. Kas toimetajad võivad seda muuta ja ma olen õnnelik
Mäng on lõbus. Graafika on hea. Ja see on piisavalt huvitav. Üks suur kaebus, mis kogu asja rikub, on reklaamide arv. Etappide/sektsioonide vahel on reklaamid. Tundub, et seal on juhuslikud perioodilised reklaamid. Täiendava energia saamiseks või boonusratta keerutamiseks on reklaame, mis on mõttekam, kuid muutub üle jõu käivaks. Reklaamide eemaldamise hind etappide/jaotiste vahel on 7,99, mis on tasumiseks liiga kõrge.
Energialatt saab liiga vara tühjaks ja tähtede kogumine on väga raske ning uurimiseks on vaja tähti, kuid tähti pole nii lihtne teenida, kui teenite ühe tähe energiariba täielikult ära kasutatud, nii et see on lihtsalt aja raiskamine, kasutu mäng.
Mäng sunnib mind pidevalt mänguga ühe päeva ootama, isegi kui ma mängin, ja jätma naasmisel viieks minutiks ootama, paneb mind ootama veel üks päev... desinstallitud ja uuesti alustatud ning ikka juhtub. Väga masendav, sest mu väikesele lapselapsele meeldib minuga seda mängu mängida. Kui jätkab, tuleb jäädavalt desinstallida😣😣😣😣
Minu b
Ostis reklaamivaba versiooni. Ei öelnud kuskil, et selle kehtivusaeg on üks kuu. Mäng on suurepärane, kuid reklaamid vooru järel.
Väga huvitav mäng, mis võib inimest mitu tundi hellitada
Suurepärane graafika ja ma naudin muusikat ja väljakutseid pakkuvaid stseene. Kiitus arendajatele.
Ma langetan oma arvustuse 5-lt 3-le. Hüpikreklaamid on kasvanud umbes kolm korda. Paljud isegi ei mängi ja ma pean välja logima ja uuesti sisse logima. Hullem on see, et ilmub reklaamivaba pakkumine, millest ei saa väljuda. See on nagu väljapressimine!
See on hea mäng, mis mulle meeldib, kuid reklaamid on nii tüütud ja miks nende eemaldamine maksab 10,99 dollarit? Enamik rakendusi maksab ainult 1,99 dollarit või umbes seal. Kallis. Eemaldage kuulutused või langetage hinda, muudan oma hinnangu 5 tärniks.
Criminal Case Приключения syz
See on kena mäng, laadige see alla, kuid hoiatage, et kolmas juhtum pole lastele mõeldud
Hea mäng
Fantastiline mäng ja funktsioonid on täiuslikud, kuid see staar ei meeldi, sest peate teenima staare, et rääkida või asju uurida ja kõike muud, aga üldiselt vinge mäng
Olen seda mänginud paar aastat järjest. Kaks peamist kaebust annavad sellele 5 tärni: 1) energia saab liiga kiiresti otsa, nii et peate ootama. Ootamise ajal kaotan huvi. 2) kui energia täitub taseme tõusul, kui teie energia on juba täis, ei saa te taseme tõstmise eest MIDAGI, nii et see on nauding, mitte pettumus. Peaksite saama sama palju energiat olenemata sellest, kui palju teil on taseme tõusmisel.
Veel kaks päeva tagasi oleksin seda soovitanud, kuid nad tegid selle hooldust ja nüüd on sellel viirus ja ma ei saa seda avada. Pidin rakenduse eemaldama ja kaotasin üle 1 miljoni mündi ja kõik sõbrad. Olen mänginud peaaegu kaks aastat ja. Ma ei saa kuidagi nendega ühendust võtta, et seda probleemi parandada. Olen proovinud KKK-d ja see ei aidanud. Enne viirust oli see suurepärane mäng ja ootasin põnevusega, et saaksin seda mängida.
Would you like to be able to draw highly realistic portraits? In that case, don't ignore this fantastic selection of artsy apps.
Sõnavabadus vanglas
Tegelikult mulle mäng meeldis. Ainus asi, mis mulle ei meeldi, on võrguühenduseta energia laadimine. Kuidas saaksin seda mängu mängida, kui mul on energiapuudus ja peate ootama mitu minutit, kuni see uuesti täitub? Palun lahendage see... Hindan teid viis tärni.
See on suurepärane missioon ja graafika on hea
Meie parimate mõrva- ja salapärase mängurakenduste loend iPhone'is ja Androidis ... iPhone'is ja Androidis 2021 Edition Pocket Criminal Case rändavad ajas.
See oli lõbus mäng kuni viimase värskenduseni. Nüüd on iga stseeni/mängu vahel reklaam. Aga oota, seal on veel! Ainult 7,99 dollari eest saate need reklaamid eemaldada! Jah, ei aitäh.
... Kaarel Kais has commented at the request of Tallinna TV on issues related to publishing of Edgar Savisaar's criminal case materials.
ta on ka meelelahutuslik ja lõõgastav, eriti kui sa midagi ei tee või kui sul on igav, kui sa teda mängid, on sul tõesti väga lõbus
Queensland Criminal Reports 1860-1907. 1913. The 'Queensland Criminal Reports' is a compilation of all criminal cases that were reported in the following:
Criminal Case Piedzīvojumu spēles crkx
Suurepärane otsimismäng, kindlasti soovitan.
Ma tõesti naudin seda mängu, kuid lisaks paljudele reklaamidele peaksite 110-le tõusmise asemel suutma lisada energiat, mis teil juba on, kui jõuate tasemele.
Hea
See on tore, hea ja lõbus mäng. Aga miks ma pean sama juhtumit kordama, kui ma lihtsalt juhtumi lõpetan. 2. juhtumi näite jaoks. 2. juhtumi puhul saan juba 60/60 tärni, kuid siis pean sama juhtumit uuesti uurima. See ajas mind marru. Palun parandage see. Jah, ma armastan seda mängu. Mulle nii meeldis. Nii et palun parandage see minu eest.
Mulle lihtsalt meeldis see mäng. Mängisin peaaegu 12. tasemele. Üks asi aga häiris mind, mille tõttu ma selle desinstallisin, et mäng ei edene kuidagi...see jätkub sama tüüpi asjade ja mõistatustega, mis on juba tehtud. See on mõnda aega hea, kuid kui pole midagi uut, muutub see igavaks.
Otsingu tulemused - Brain Games