Post by exincevili on Mar 4, 2022 20:31:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много жетони ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2022 version ▞▞▞
Отлично качество
Fanete i q оправете така шибана игра. Na dragstera ne mi ot4ita downfirca.
Не е лоша но са много скъпи колите
Забавно в началото, но след като преобръщате колата си за 3000-ти път, просто се опитвате да завършите първите 4 нива, става изключително уморително. Деинсталиран.
Най-добрата игра някога!!!
Винаги съм обичал тази игра. Беше страхотно от самото начало. Иска ми се целият ми напредък да бъде запазен от предишния ми телефон, но не успях да го взема.
Добре, изграждането отнема много време, замразяването на играта замръзва
Става за 10 за 10 минути игра на ден
Това е добра игра, но когато вземете акаунт в тази игра, след като играете много и тогава мислите да вземете нов телефон или мислите да получите игра след известно време след деинсталиране, няма да получите акаунта си толкова бързо, това е моето истинско преживяване не опитвайте това в пристрастяващ играч
Мисля, че е глупаво, че не можеш да напреднеш, ако колата ти не е достатъчно мощна, за да се изкачи на хълм. Не направих грешки в поддържането на баланса на колата, но все пак бях наказан
Прилична игра с няколко проблема, но като цяло забавна игра за пътя
Mnogo mi haresvo hubavae mose da si a isteglite ako vie skushno
Hill Climb Racing แข่งรถ zqpm
Горе дол става
Добра игра!
Става😕
Много бързо свършва горивото. Трябва да получите гориво в замяна на монета
Hill Climb Racing பந்தயம் uotd
ヒルクライムレース(Hill Climb Racing) レース hwjk
Това е невероятна игра, най-доброто комбо е моторът и луната, обичам го!😗😗😗
Страхотна игра на носталгия, но в по-късни времена се превърна в допълнителна бомба.
Преди беше добро - това беше наистина добро приложение !! Сега просто е съсипано с ПОСТОЯННИ реклами! Такъв срам.
Играта е добра ama kogato ypdeitwam na max nqkoq kola igrata zabiwa
Тъпооооооооооо.😡😡😡😡😡
Обичам играта, катеря се и играя на карта Shock Cars. Благодаря на разработчика и създателите!👍👍 5/5
Hill Climb Racing რბოლა xbz
Готино
Наслаждавах се на тази игра през тийнейджърските си години, сега я инсталирах отново по време на тази карантина. Разочарован съм, желая ви да добавите повече функции като козметика или приставки като магнит за монети, магнит за гориво, бустери от другата състезателна игра за изкачване на хълм, също така нитросите наистина не си струват за скъпи скъпоценни камъни, те са доста безполезни , гаражът е мех Искам да кажа защо намалихте монетите, които получаваме от ефирното време, наистина съм разочарован, пожелавам ви момчета да подобрите играта
marmol na misyon Puzzle kctn
Много тъпа игра
Наистина хубава игра и бих я препоръчал на приятели
наистина добра игра, 1 проблем като всички други мобилни игри, реклами това е
Хор от мен и щ щ да си 8:00 то Йогигйипнцйшг на работа и ще се
Играта е забавна с изключение на едно нещо. Трябва да започнете отначало отначало след неуспех. Актуализирайте я, за да може човек да започне от нивото, на което се е провалил
Аз също харесвам тази игра. Мисля, че това е много удобна и най-добрата проектирана за заключване игра на приложението playstore.
Това е брутално каква игра препоръчвам на всяка тази 1 версия не е онлайн но другата е онлайн!
тогава беше най-добрата офлайн игра, но сега съм изправен пред проблем. по време на игра, както всеки път, когато събера над 2 милиона или повече монети и умра замразяването на играта, това нещо също се случва, когато ми свърши гориво