Post by exincevili on Mar 4, 2022 20:11:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Candies \u0027n Curses 2022 version ▞▞▞
Mám vážny problém, keď sú niektorí nepriatelia neviditeľní. Šéf Kráľa duchov je úplne neviditeľný a vždy, keď s ním bojujem, je to hazard s tým, kto zomrie prvý, on alebo Molli. Nepriatelia, ktorí spúšťajú ohnivé gule, sú tiež neviditeľní, vďaka čomu je druhá fáza takmer neporaziteľná. Skúšal som zmeniť nastavenia grafiky bezvýsledne a skutočne neviem, ako to opraviť.Páči sa mi herný mechanizmus, zjednodušený štýl grafiky, ale problémom je herné menu, obrazovka niekedy sčernie, bliká vždy, keď vstúpim, aj keď si pamätám, kde je tlačidlo Štart, nemôžem upgradovať ani kupovať položky pretože nevidím, čo je v ponuke, opravte to, môj telefón je Alcatel Pixi 6
Je plná chýb a závad. Stratil som všetok svoj pokrok. Opraviť to.
Hra je pekná, ale mám veľkú, kde sa v každom náhodnom okamihu hra zmení na čiernu obrazovku a prejde do domovskej ponuky. Opravte chybu, prosím, je to FAKT OBTRAVNÉ!
Nepáči sa mi, ako porazím úroveň a ak zomriem v ďalšej úrovni, musím úroveň reštartovať znova... všetko ostatné je skvelé...
Nemám tendenciu zanechávať recenzie na hry, ale stiahol som si veľa hier, aby som pomohol s mojou nudou; Vymazal som takmer všetky, ale nie túto hru. Nemám ju dlho, ale úroveň detailov a kvality tejto hry je chvályhodná. Žiadna z peňazí sa nepovažuje za potrebnú, aj keď sa mi práca na tejto hre páči a pravdepodobne hodím peniaze vývojárom do 2 hodín, keď dostanem výplatu!
Táto hra je super zábavná, ale narazil som na problém. Po chvíli hrania sa všetko začne kaziť až zamrzne celá aplikácia. Je to moje zariadenie alebo je to chyba? V každom prípade je to trochu nepríjemné, pretože musím aplikáciu ukončiť a znova ju otvoriť. Napriek tomu ma táto hra veľmi baví! Úrovne sú náročné, bossovia zábavní a estetika, ktorá z grafiky len tak srší, je neskutočne príjemná. Toto je bezpochyby jeden z mojich najobľúbenejších. Skvelá práca!
Odpočúvanie. Chcel by som si zahrať hru, ale nemôžem, pretože ma žiada o opätovné načítanie údajov alebo prihlásenie a zamrzne. Nemôžem sa dostať cez tú jednu obrazovku.
V skutočnosti je to naozaj dobrá mobilná hra, ktorá má veľmi dobrú hrateľnosť, no s nevýhodou, že jej skutočný potenciál skutočne brzdí systém postupu, ktorý je mierne spomalený za nejakým platovým múrom. Stále naozaj odporúčame, ak vám nevadí míňať peniaze alebo tráviť niekoľko hodín brúsením, aby ste získali odomknuté možnosti a vylepšenia v hre
Hra je veľmi dobrá. Predtým som na to mal veľa sťažností, ale vývojár to čoskoro napravil. Rozmanitosť lampiónov a možných kombinácií cukríkov a kliatieb je veľmi zaujímavá. Počas hrania som si užil veľa zábavy. Avšak dôvod, prečo nejde o 5-hviezdičkovú hru, je ten, že keď dokončíte vežu (to zaberie asi 10 hodín tréningu), nemáte čo robiť.Niektoré lampáše sa odomykajú veľmi dlho, pretože sa spoliehajú na príbeh, ktorý príliš často nenapreduje
Candies 'n Curses Arkadne igre bfj
bola by to úplne úžasná hra, ale myslím si, že schéma ovládania by mala byť viac ovládacím panelom než pohybom potiahnutím prstom a mala tendenciu zasekávať sa...prial by som si, aby som videl celú líniu príbehu do hry...
Doslova nehrateľné. Hra zabrala iba ľavý dolný roh obrazovky, ale všetky tlačidlá fungovali, akoby boli na správnom mieste.Skúšal som hrať, ale po načítacej obrazovke bola len čierna obrazovka. Počul som zvuk a keď som ťukol, ozval sa zvukový efekt, ale nikdy som nič nevidel
Herná slučka je zábavná a hra má veľkú hodnotu pre opakovanie. Baví ma, že každý nepriateľ má rôzne vzory útokov a mechaniky, ktoré vedú až ku konečnému bossovi. Čo ma však na tejto hre naozaj štve, je, že niekedy nefungujú ani reklamy. Polovicu času, keď po strate behu kliknem na pokračovať, hra sa k tomu správa tak, ako keby som stlačil exit, a mollie jednoducho zomrie. Tlačidlo reklamy s dvojitou dušou tiež nereaguje.
Kvalitná malá hra s prekvapivou hĺbkou! Hrá a cíti sa skvele! Edit: Po tom, čo sa mi hra zapáčila natoľko, že som si kúpila IAP „Balíček bez reklám“, už nemôžem odporučiť. Bez reklám pri nákupe aplikácie nie je hra bez reklám, stále existuje značné množstvo „reklám s odmenou“, ktoré považujem za skôr protispotrebiteľské.
Nemôžem hrať hru, pretože mi stále hovorí, že mám hrať v obchode Google Play, ale stále nemôžem hrať, takže môžete túto hru opraviť bez toho, aby som potreboval Google Play?
Vždy som to hral na svojom starom telefóne a bol som nadšený, ale musel som prestať, pretože starý operačný systém môjho telefónu to nedokázal veľmi dobre prehrať. Keď som upgradoval, bol som tak nadšený, že si to môžem zahrať znova, ale teraz nemôžem prejsť ani cez prvého bossa. Niečo sa pokazilo, či už v hre alebo na mojom telefóne, a už ho ani nie je vidieť. Viem, že je tam v miestnosti, pretože ma stále zabíja, ale nemám ako vedieť, kde môže spôsobiť škodu. Aké sklamanie.
Naozaj milujem túto hru, väčšina ostatných mobilných hier sú len klikacie hry a magnáti, ale toto ako hľadanie diamantu v surovom stave, vždy som mal cit pre 8-bitové hry a páči sa mi, že je to niečo ako spojenie Isaaca s predmetmi, ktoré si môžete zbierať po každej izbe a srdcia duší, ktoré môžete zbierať, a VAŠINU času som pri každej smrti mal pocit, že to bola moja chyba
Pád a spustenie trvá príliš dlho, optimalizujte ho pre nižšie telefóny
Táto hra ma celkom baví! Dal by som päť hviezdičiek, ale niekedy na konci hry obrazovka zamrzne. Nemôžem sledovať reklamu, aby som pokračoval v hre alebo aby som zdvojnásobil svoje body, ale čo je najdôležitejšie, nemôžem sa vrátiť späť do úvodnej ponuky. Musím zavrieť a znova otvoriť aplikáciu, aby som sa mohol vrátiť do ponuky Štart, a to môže byť dosť nepríjemné.
Dobre, takže viem, že je ešte priskoro písať recenziu, ALE TÁTO HRA JE PRÍLIŠ DOBRÁ! Od animácií, po dizajn postáv a hrateľnosť to veľmi nepripomína mobilnú hru. Mám pocit, že by som mal mať svoj prepínač alebo počítač, stláčať klávesy so šípkami a skúmať hrubé, prepracované pôvodné úrovne.
Táto hra je na hovno, nemôžem ani prejsť cez prvého bossa a lampa je na hovno
Candies 'n Curses Arcade mwb
Aplikácie sú trochu chybné, pretože mi to nedovolí kúpiť si ektoplazmu. Keď som prvýkrát dostal lampu, projektily nevyšli. Hra je návyková, ale nový font je rušivý; Starý formát sa mi páčil viac. (Myslím si, že je to premárnená príležitosť, že nemôžete hrať za Ollieho; prečo musia byť všetky kostýmy pod platovou stenou? Aké sklamanie.) Niekedy to nezaznamená moje ťahy a hra sa spomalí a začne sa trhať boj Necro Witch.
Hra sa hrá veľmi podobne ako hra z oblasti Game boy vopred a je veľmi pekná na typ hry, ako sa hrá. Jediným problémom je, že keďže nepriatelia sa rodia doslova všade, je takmer nemožné, aby vás nezasiahli a zostali nažive, nepomáhajú ani rámce neporaziteľnosti, ktoré sú príliš krátke, takže za to zomriete v jednom leveli.
celkom dobre navrhnutá hra, bohužiaľ je tu chyba, ktorá vám nedovolí hrať, kým nereštartujete aplikáciu... stáva sa, že vypínate kúzla. Ak najprv nestlačíte tlačidlo vybaviť a jednoducho ťuknete na kúzlo, aby ste zistili, či si ho chcete ponechať, jeho hodnota vybavenia sa automaticky odpojí, no kúzlo a tlačidlo prehrávania sú preč.
Prečo to resetuje môj postup zakaždým, keď znova otvorím aplikáciu, opravte to
išiel som do tretej miestnosti a objavil sa add.. akonáhle stlačím [x], pošle ma to do obchodu.. vrátil som sa do hry a môj postup bol stratený.
Naozaj zábavná a návyková hra, malý problém je v tom, že normálny režim je príliš ťažký, nemôžem prejsť cez The Ember Cellar kvôli preťaženiu nepriateľov, je veľmi ťažké získať ektoplazmu, ktorú môžete upgradovať.
Hra je roztomilá a zábavná, no zároveň aj trochu bláznivá. Naozaj príjemné, kým sa nepostavíte proti bitkám s bossmi :/ Aj keď sa postavíte Ghostom zoči-voči blesku, keď beháte alebo stojíte na mieste, častejšie vás zasiahnu. Je to trochu smiešne a mám chuť hru vymazať.
Zábavná hra, ale momentálne nejaké problémy, nová aktualizácia spôsobila oneskorenie hry, ALE zníženie kvality problém kompenzuje.
Candies 'n Curses آرکید drpv
Toto je moja prvá recenzia, ktorú som kedy urobil, a keby som mohol, dal by som tejto hre šesť hviezdičiek. Je to druhý rogue, akého som kedy porazil (prvý je Enter the Gungeon) a tento má rovnako dobrý pixel art a zaujímavú hrateľnosť. Môj jediný návrh je, že by tu mal byť takmer základný tábor, kde sa môžete na začiatku porozprávať s NPC a vybrať si zbraň. To by bolo ako menu, ale pri vstupe do ďalšieho grindu môžete vstúpiť s vyššou morálkou. Úžasná hra, zatiaľ najlepšia mobilná hra.
Milujem to, ale nie 5 Prial by som si, aby to udržalo fázu stále zapnutú, ako keby ste vyhrali prvú etapu a prešli do druhej etapy a prehrali by ste sa vrátili do druhej etapy, ale začiatok toho ako treba začať odznova, ale to ma prinúti začať odznova, takže sa musím vrátiť na začiatok prvej fázy
Naozaj roztomilá, jednoduchá hra so zaujímavými šéfmi a množstvom rozmanitosti so svojimi šarmami a cukríkovými systémami. Mám pocit, že to trochu brzdí jeho vlastná kontrolná schéma. Potrebujem robiť rýchle zákruty a rýchle pohyby, ale brzdí ma skutočnosť, že musím robiť pomalé a opatrné ťahy. Molli mohol ľahko odbočiť doľava a doprava jednoduchým klepnutím na obrazovku! (t. j. poklepaním na ľavú stranu obrazovky sa otočí doľava, poklepaním na pravú stranu doprava). EDIT: Tiež som sa sťažoval na ektoplazmu v predchádzajúcej recenzii, ale vývojár odpovedal, že je to len moje vlastné nedorozumenie. Pri pokuse o kúpu vylepšenia, ktoré si nemôžete dovoliť, sa ponúka možnosť premeniť duše na ektoplazmu. Veľmi užitočný!
Grafika je úžasná! Je to veľmi návykové a budete chcieť hrať ďalej! Je to naozaj dobrá hra na trávenie času. Jediný problém, ktorý s tým mám, je, že potrebujeme viac úrovní! Pretože naozaj chcem vidieť a hrať viac úrovní. Edit: Mám Samsung Galaxy S7 a občas mi vypadne zvuk a nič nepočujem.
Evo Pop Réflexion ivk
Zábavná, ale príliš ťažká, najmä na začiatku hry, vďaka čomu môžete Molli oživiť raz dušami a potom pridaním je, že zomrie druhýkrát.
Naozaj zábavná hra, naozaj zábava. Ale z nejakého dôvodu nemôžem vidieť niektorých nepriateľov, napríklad kráľa duchov, z nejakého dôvodu ho nevidím. Bolo by zábavnejšie, keby som videl, kde sú moji nepriatelia.
Stiahnem si aplikáciu a pri spúšťaní hry spadne. Opravte prosím túto chybu
Celkovo fantastická hra: roztomilá a kreatívna estetická, trochu náročná, ale spravodlivá a príjemná hra. Stojí za to si to pozrieť, môj jediný problém je, že pri sledovaní reklám na „zadarmo“ sú nejaké problémy, niekedy vám nedovolí stlačiť tlačidlá alebo (zriedkavo) zlyhá hra. Bez toho jednoduchá hra 5/5.
Je to skvelé! jeden z mála roguelitov, ktorý ma skutočne baví, a je skutočne vyladený na mobilnú hru. Nemôžem mu však dať 5 hviezdičiek, pretože sa opakovane zrúti počas jednej relácie. Našťastie je to len vtedy, keď načítava ďalšiu miestnosť a v tom momente to uložilo váš postup, takže nikdy nestratím nič iné ako minútu alebo dve frustrácie.
Štýl hry je naozaj pekný. Koncept je zábavný a príbeh sa mi páči. Najväčší problém mám však s ovládaním. Mal som taký problém kontrolovať pohyb mojej postavy. Prepínala poschodia, keď som to nechcel, a snažila sa otočiť, keď som to potreboval. Nedokázal som sa dostať ani cez druhú fázu, hoci som sa naozaj snažil. Hra bola spočiatku zábavná, ale ovládanie mi bránilo v napredovaní a frustrovalo ma. Celkovo to naozaj nie je zlá hra, len treba zapracovať.
zábavné, ale opakujúce sa a ťažko zarobiť xp
Je to skvelá hra, ktorá vám umožní tráviť čas získavaním predmetov, ktoré vám pomôžu pri pátraní. Je to jednoduché a páči sa mi to. Jediné, na čo sa musím sťažovať, je rýchlosť hry. Trvá to dlho, kým sa spočítajú duše, no napriek tomu je hra stále kompenzovaná náročnou rozmanitosťou postáv šéfov, ktorých porazenie si vyžaduje zručnosti a trochu šťastia. Hra sa mi páčila (aj keď som ešte nedohrala) a rád by som videl hry ako je táto. Je skvelý a milujem ho
Bola to zábava, ale potom som prišiel o všetok svoj pokrok bez varovania. Mal som odomknuté takmer všetky odznaky a porazil som normálny režim. Pokiaľ to nebude opravené, nebudem už hrať.
Candies 'n Curses آرکید hfb
Myslel som si, že táto hra je veľmi zábavná a že ju budem hrať často, ale moja skúsenosť je oveľa odlišnejšia... stiahnem si hru, potom návod a som pripravený, išlo to celkom skvele, ale potom sa mi hra zasekávala. Neviem, čo mám robiť, tak som resetoval svoj telefón, keď som to chcel skúsiť znova, hra bola zamrznutá, pesnička je v poriadku, ale hra nie je v poriadku, tak som sa pokúsil ukončiť, ale čelilo to iba chybovej hre, tak som sa bál, že som pokúsil som sa nechať telefón odpočívať, potom som ho resetoval a potom ho vymazal
Veľmi sklamaný. Očakával som oveľa viac, táto hra nestála za čakanie a humbuk. Reklamy boli smiešne dlhé a výsledok za to nestál. Budem predpokladať, že grafika bola mimo aplikácie, ale sotva ma bolo vidieť. Takže som ohodnotil táto hra má 1 hviezdičku.
Má potenciál. Hodnotil by som to vyššie, ale pár mojich kúziel, konkrétne to vyvolávanie netopierov, o ktorom viem a rád ho používam, sa opäť zablokovalo. Táto hra je oveľa menej zabugovaná ako väčšina ostatných, ale stále je to len diamant v surovom stave
Táto hra je dobrá, ale kráľ duchov sa neukáže zakaždým, keď začnem behať
pred touto aktualizáciou bola hra naozaj dobrá, ale teraz, keď skočím alebo sa pohnem, obrazovka sa pohne a postava sa spomalí
Naozaj zábavná hra, len spätnou väzbou by bolo možno zníženie cien za nákup bez reklám a zvýšenie miery, ktorou zarábate duše o niečo viac. Zdá sa, že sa musíte spoľahnúť na tlačidlo dvojitých duší na konci úrovní, čo znamená sledovanie množstva reklám. Akosi vás vyradí z hry.
Skvelá hra, aj keď trochu krátka, mám pocit, že keď som to raz pochopil. Poraziť hru bolo naozaj jednoduché a potom sa z toho stal grindfest, keďže jediné, čo zostávalo urobiť, bolo zbierať duše potrebné pre ostatné zbrane. Ale okrem toho, celkom zábavná, dobrá hra.